Urbex foto op Canvas

Als urban explorer ben ik altijd op zoek naar verlaten plekken om te fotograferen. De opwinding van het ontdekken van vergeten gebouwen en verborgen juweeltjes is ongeëvenaard, en de unieke verhalen die elke locatie vertelt zijn gewoonweg fascinerend. En wat is een betere manier om deze herinneringen te bewaren dan een urbex foto op canvas?

Een van de manieren waarop ik deze herinneringen graag bewaar is door mijn favoriete urbex foto’s te verwerken tot canvas prints. Als ik deze foto’s elke dag aan de muur zie is dat een constante herinnering aan de ongelooflijke avonturen die ik heb beleefd en de verhalen die ik heb ontdekt.

Er zijn tal van websites online die jouw eigen persoonlijke foto’s kunnen afdrukken op bijvoorbeeld een canvas. Onze vrienden van laagst.nl hebben een handige top 5 gemaakt met de beste websites en aanbiedingen om jouw print op canvas af te laten drukken.

Op Pepper Urbex, mijn blog over urbex foto’s en verlaten locaties, geef ik een schat aan informatie en inspiratie voor mede urban explorers. Of je nu een beginner bent op zoek naar tips en trucs of een ervaren ontdekkingsreiziger op zoek naar je volgende avontuur, bij mij zit je goed.

Wil je een foto van mij afdrukken op canvas? Neem dan altijd eerst contact met mij op via deze pagina!